Notícies

Imatge

30/Jul/2019

CONVOCATÒRIA OBERTA – Suport a la promoció de nous serveis multimodals

Convocatòria oberta per FGC per al suport tècnic a la promoció de serveis multimodals de transport transnacional de mercaderies a Catalunya o Occitània.

Imatge

25/Jul/2019

Kombiverkehr inicia la quarta freqüència entre Barcelona i Ludwigshafen

Aquest servei en ample estàndard europeu transporta tant semiremolcs estàndard com de gàlib P400 a través del túnel del Pertús.

Imatge

18/Jul/2019

Cimalsa i VIIA s’alien per a la terminal d’autopista ferroviària del port de Barcelona

Aquesta instal·lació serà la primera amb aquestes característiques a la Península Ibèrica i es construirà a l'antiga llera del riu Llobregat.

Imatge

11/Jul/2019

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Constantí

L'adjudicatària és la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Transfesa Logistics, Renfe Mercaderies i Solucions Logístiques Integrades, per un període de vuit anys, prorrogable com a màxim quatre anys més.

Imatge

10/Jul/2019

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Granollers

L'adjudicatària és la Unió Temporal d'Empreses (UTE) formada per Transfesa Logistics, Renfe Mercaderies i Solucions Logístiques Integrades, per un període de sis anys, prorrogable com a màxim tres anys més.

Imatge

06/Jun/2019

Renfe Mercancías posa en servei un nou centre de gestió i control dels seus trens

Els clients podran accedir a una versió comercial de l'aplicació per a realitzar un seguiment exhaustiu dels seus tràfics.

Imatge

22/Mai/2019

L’AESF homologa el sistema d’eix d’ample variable per a mercaderies

L'autorització emesa per l'Agència Estatal de Seguretat Ferroviària permet que els vagons porta-contenidors i porta-vehicles equipats amb el sistema puguin circular en servei comercial.

Imatge

07/Mai/2019

Shuttlewise inaugura el seu primer servei ferroviari entre Rotterdam i Barcelona

El servei ofereix 3 sortides setmanals en cada sentit entre la terminal CTT Pernis i Morrot-Barcelona, ​​i Silla-València. El tren combinarà contenidors frigorífics de Coolrail amb càrrega general dels clients de Shuttlewise.

Imatge

17/Abr/2019

Adif adjudica la gestió de serveis i comercialització de la terminal de Lleida

L'empresa adjudicatària, APM Terminals Spain Railway, gestionarà i comercialitzarà per un període de cinc anys els espais, instal·lacions i recursos de la terminal del Pla de Vilanoveta, amb 17.700 m2 i 2 vies d'ús logístic. 

Imatge

07/Abr/2019

TPNova i Captrain inicien un servei ferroviari entre Barcelona i València

La nova línia entre les terminals de BEST i del Morrot a Barcelona i la de Silla a València està enfocada al transport de càrrega general i comença la seva activitat amb dues freqüències setmanals en cada sentit.

Notes de premsa

20/Jul/2016

Finalitzat el primer servei multimodal de transport de carn cap al nord d’Europa

La primera prova pilot de transport multimodal de productes càrnics refrigerats cap als mercats europeus i nòrdics ha consistit en el transport d’un contenidor “reefer” amb carn de porc congelada des de la seu de Frigorífics Costa Brava a Riudellots de la Selva fins a les rodalies de Dresde (Alemanya), utilitzant en la major part del seu recorregut els serveis ferroviaris.

imagen

19/Jul/2016

El Govern crea el CSM per potenciar el transport ferroviari de mercaderies amb Europa

L’objectiu del CSM és incrementar la demanda del transport de mercaderies en un entorn multimodal que integri el ferrocarril, buscant incrementar la sostenibilitat de la cadena de transport.

imagen

25/Mai/2016

Taula Estratègica del Corredor Mediterrani

Impulsar un corredor eficient i sostenible, crear valor

imagen