Entitats

logo entitat

Pacte Nacional per a la Indústria

Departament d'Empresa i Coneixement

Documents

 CIMALSA – Estratègia Logística per a la Internacionalització de l’Economia Catalana (ELIEC)

Agenda

30/juny/2021

Webinar: La importància de la logística en el sector vitivinícola

Imagen Agenda

  L’AUGMENT DE L’EFICIÈNCIA I LA COMPETITIVITAT A TRAVÉS DEL TRANSPORT MULTIMODAL DE VINS I ESCUMOSOS En un món amenaçat pel canvi climàtic i la competència del mercat, les empreses han de treballar en la sostenibilitat tant del seu funcionament del dia a dia com del transport de les seves mercaderies als punts de venda […]

06/nov./2020

Webinar: servei multimodal adaptat al sector del vi del Penedès

Imagen Agenda

Sessió divulgativa organitzada pel Comitè de Serveis Multimodals (CSM) adreçada a totes les empreses i entitats interessades en el transport multimodal de mercaderies a Catalunya i, molt especialment, al sector del vi.

28/set./2020

Jornada “Com accelerar la transformació digital de les empreses de transport terrestre de mercaderies”

Imagen Agenda

  La transformació digital ofereix oportunitats per a minimitzar costos, millorar l’eficiència dels processos, l’estructura organitzativa i la comunicació, i consolidar i ampliar el negoci. L’objectiu d’aquesta sessió és doble: d’una banda presentar aquesta guia que ha elaborat la Generalitat de Catalunya per facilitar a les empreses de transport de mercaderies per carretera la[...]

02/març/2020

Curs de formació TRAILS (Barcelona/Perpignan)

Imagen Agenda

Els pròxims dies 2 a 5 de març de 2020 es durà a terme entre Barcelona i Perpignan un programa de formació orientat a la gestió del transport multimodal transfronterer de mercaderies. Els objectius d’aquest programa són: • Analitzar els diferents elements que són necessaris per a contractar un tren i els seus costos associats. • Conèixer […]

06/nov./2019

FERRMED Conference “The second Eurasian Connectivity and Industrial Cooperation Forum (Europe)”

Imagen Agenda

The Second Eurasian Connectivity and Industrial Cooperation Forum (Europe) From high capacity trains & terminals, digitalisation, data sharing, block chain and smart intercity links to 5G and the Circular Economy   The unique EUROASIAN forum with two editions per year in the EU and China. A good occasion to interchange ideas, projects and business with […]

27/nov./2019

I Jornada RAIL DAY

Imagen Agenda

Jornada on es discutirà l'evolució del mercat de terminals intermodals i el rol que hi juga el desplegament de la xarxa TEN-T.

06/set./2019

Jornada de treball CSM 2019 / Barcelona

Imagen Agenda

El divendres 6 de setembre el CSM organitza una jornada de treball a l'Auditori de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal 452, planta 4).

28/juny/2019

Quo vadis, mercancías? / Barcelona

Imagen Agenda

¿Cómo visionan la comodalidad los distintos agentes sectoriales? ¿Cuál es la visión del cargador? Estas dos preguntas se convierten en la base de esta nueva edición de la jornada QVM.

19/juny/2019

Colaboración y sinergias entre carretera y ferrocarril: los retos de las autopistas ferroviarias / Madrid

Imagen Agenda

Jornada organizada por el Comité de Transportes y Comité de Obras Públicas y Equipamientos del Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos.

28/febr./2019

La liasion ferroviarie Paris-Barcelona à l’horizon 2025 / París

Imagen Agenda

Aquesta conferència abordarà els grans avantatges de la connexió ferroviària París – Barcelona, tant des del punt de vista del transport de passatgers com de mercaderies, considerant totes les obres planificades completament acabades. D’aquesta manera es veurà quins tràfics potencials actuals poden esdevenir una realitat palpable el 2025.