Amb aquestes dues noves rutes d’alimentació des de València i Múrcia a Gran Bretanya, la companyia s’adapta a les prioritats logístiques de transport que s’estan duent a terme en aquests dies on prima el transport de productes de primera necessitat.

Madrid, abril de 2020.- Transfesa Logistics ha començat recentment una nova connexió ferroviària exprés per a transportar, en un termini de 72 hores, productes de primera necessitat des de les terminals de València i Múrcia a la de Londres, així com tots aquells productes sanitaris i d’higiene.

Amb la posada en marxa d’aquestes rutes per tren, la companyia adapta els seus serveis a la demanda requerida en aquests moments, on prevalen l’enviament i la recepció d’articles d’alimentació per a garantir el proveïment de la població.

Per a Bernd Hullerum, CEO de Transfesa Logistics “aquest és un altre pas en el desenvolupament dels nostres corredors internacionals ampliant així serveis a un segment estratègic. A València acabem d’inaugurar també un magatzem de 2000m2 per a productes d’alimentació. El ferrocarril avui més que mai és el mitjà de transport més sostenible i més fiable.”

Per a donar resposta a les necessitats de flotes d’especials característiques, com són les de subministraments peribles, aquesta modalitat de trànsit es realitza en caixes frigorífiques, ampliant així l’activitat que Transfesa Logistics tenia operativa fins avui a escala nacional i internacional. En aquests moments, aquestes línies donen servei a diverses companyies del sector per als quals es transporten fruites i verdures. L’objectiu és desenvolupar aquestes operacions ferroviàries amb un tren diari. Per a tal fi, s’ha incorporat una caixa més lleugera, de tipus UNIT 45, que permet moure entorn de 30 contenidors per tren. D’aquesta forma es pot incloure més producte i ampliar la capacitat de cada operativa.

A més, una dels avantatges afegits de la connexió diària és la reducció d’emissions de CO2, ja que s’evitarà la circulació de 30 camions en la carretera.

Font: Transfesa Logistics.