La jornada comptarà amb la presència confirmada de més de 150 representants de navieres, operadors logistics, compradors, terminals i administració pública que es donaran cita per discutir l’evolució del mercat de terminals intermodals i el rol que hi juga el desplegament de la xarxa TEN-T, així com conèixer de primera mà la terminal intermodal de la Boella, situada al Port de Tarragona.

Per assistir a la jornada envieu electrònic a comercial@porttarragona.cat indicant nom i cognoms, empresa i càrrec, NIF, adreça de contacte i si es vol participar a la visita a la terminal, abans del 25 de novembre. Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb Pau Morales (intermodal@porttarragona.cat).

ProgramaPonents

 

La jornada contará con la presencia confirmada de más de 150 representantes de navieras, operadores logísticos, cargadores, terminales y administración pública que se darán cita para discutir la evolución del mercado de terminales intermodales y el rol que el despliegue de la red TEN-T juega en su desarrollo, así como conocer de primera mano la terminal intermodal de la Boella, situada en el Puerto de Tarragona.

Las personas interesadas en asistir al evento deberán inscribirse enviando correo electrónico a comercial@porttarragona.cat indicando nombre y apellidos, empresa y cargo, NIF, dirección de contacto y si participarán de la visita a la terminal, antes del 25 de noviembre. Para más detalles o aclaraciones contactar con Pau Morales (intermodal@porttarragona.cat).

Programa | Ponentes